Skyltar

Ovanligt hög standard.
På helt vanliga skyltar.

Skyltar

Ovanligt hög standard.

På helt vanliga skyltar.

En standardskylt är kanske inte belyst eller sitter i en låda, men det hindrar dig inte från att vara kreativ. Du kan utforma skylten utifrån din smak, miljön och hur stor den ska vara. Därför har vi ett stort urval av skyltar i många olika material.

En helt vanlig skylt.
Med högre standard.

En helt vanlig skylt.
Med högre standard.

Saker att tänka på när du köper en standardskylt.

Behövs bygglov?

Ibland behövs bygglov när man sätter upp en skylt på allmän plats. Det är därför viktigt att du kontrollerar det i förväg.

Vilket material sitter den på?

Det går att sätta en skylt nästan var som helst, men fästanordningen varierar. Om du berättar för oss var den ska sitta, så hjälper vi dig.

Hur ska den vara belyst?

Belysning av en skylt är viktig för hur väl den syns och hur den uppfattas. Ibland är det till och med krav på att den ska vara upplyst eller självlysande.

Tåliga produkter.

Välj en skylt som
håller måttet.

Tåliga produkter.

Välj en skylt som
håller måttet.

Vad är så speciellt med en skylt?

Vi tänker kanske inte på dem, men de sitter överallt. Skyltar som informerar eller berättar något för oss. För att verkligen fungera på rätt sätt där de ska vara finns våra skyltar i många olika storlekar och material.

Plåtskyltar
En av våra vanligaste skyltar är den traditionella plåtskylten av aluminium. Den finns i många storlekar med olika slags bockningar av kanter. Vilken som är bäst för dig, beror på hur skylten ska fästas.
Akrylskyltar
Akryl, eller plexiglas, är ett hårt, transparent och återvinningsbart material. Storlek och tjocklek kan varieras och vi har dessutom många färger och etsningstekniker att välja mellan för att skapa unika uttryck. Vill du göra något annorlunda, så kan vi fästa utskuren folie i olika kvalitéer och färger på akrylen och även jobba med ljuskällor för fina effekter. Akrylskylten passar dessutom bra både ute och inne.
PVC-skyltar
Skummad PVC är ett plastmaterial som enkelt går att kapa och forma till önskad storlek. Dimensionerna varierar, men de vanligaste är 3 mm, 5 mm och 10 mm.
Dibond®-skyltar
Dibond® är en produkt som består av olika komponenter, en slags hybrid av hårda och mjuka material som aluminium och PVC. Det innebär att det här är ett slagtåligt material som dessutom finns i många olika färger och som du kan beställa i många olika mått.
Småskyltar
Behöver du märka upp något? Kanske med en logotyp, emblem eller en typbeteckning? Vi tillverkar småskyltar i många olika material och utföranden. Vi har också olika fästanordningar, allt från dubbelhäftande tejp till skruv eller popnit beroende på underlag och miljö.

View Page

”Vi kontrollerar kvalitén på alla skyltar vi skickar.”

Johnny Svanberg, produktionsansvarig.

”Vi kontrollerar kvalitén på alla skyltar vi skickar.”

Johnny Svanberg, produktionsansvarig.

Var ska din skylt sitta?

Innan du väljer skylt är det några saker du bör tänka igenom. Ska skylten sitta på en fasad så behöver du exempelvis ta hänsyn till närmiljö. Andra viktiga saker att fundera kring är vilken typ av material skylten ska fästas på och vilka riktlinjer som finns för bygglov. Vi hjälper dig med allt det där.

Beställ en skylt. Och få den monterad när den är klar.

Behöver du hjälp med montage? Det är vi experter på.

Hittar du rätt?

Vi hjälper dig reda ut vad du behöver.

031 – 340 28 40