Ljuskyltar

Oändliga möjligheter med ljus och färg

Ljusskyltar

Oändliga möjligheter
med ljus och färg.

En ljusskylt kan vara stor eller liten, i olika format och i alla sprakande färger. Den kan också vara gjord för att hänga utomhus eller inomhus. Endast fantasin sätter gränser.

Tre saker att fundera kring.

Placering

Var ska skylten sitta?

Inomhus? Utomhus? I närheten av andra skyltar? Platsen för skylten påverkar hur den bör se ut.

Design

Hur ska den se ut?

Färdigt original eller bara en idé? Våra designers hjälper dig att göra en skylt utöver det vanliga.

Bygglov

Passar den in?

En skylt är en del av ett sammanhang i staden och därför krävs ofta bygglov. Det kan vi hjälpa till med.

Ljuset säkrar effekten

Ljuset säkrar effekten.


Valet är ditt.

En retro neonskylt eller det senaste inom LED? Ibland avgör platsen vilken skylt du bör ha, men ofta är det din känsla för stil som bestämmer. Oavsett vilket har vi rätt skylt.

Ljuslådor
Våra ljuslådor av aluminium har en front där du kan välja mellan akrylplast och spännduk. Den vanligaste ljuskällan är LED-neon, vilket är både kostnadseffektivt och miljövänligt. Vill du byta budskap eller utseende? Våra ljuslådor är enkla att återanvända och om den gamla logotypen ska bort, så löser vi det smidigt med ny front.
Belyst aluminiumskylt
Vanligtvis utför vi belysta aluminiumskyltar med bockade kanter och monterar dem på vinkellister som är fästa på fasaden. Den vidhäftande folien finns i många olika kvalitéer och kulörer, och du kan skapa effekter så som skuggningar och toningar. När det kommer till ljuskälla finns det olika varianter av spotlights och ljuslister att välja mellan för bästa effekt.
LED-skyltar
LED-skyltar finns i många olika utföranden och våra är oftast tillverkade i aluminium. Vilket uttryck skylten får beror delvis på vilken typ av profil du vill ha.
Neonskyltar
En älskad klassiker. Neonskyltar har funnits på marknaden sedan tidigt 1900-tal och satte när de kom en helt ny standard för det grafiska uttrycket. De är än i dag en svårslagen glädjespridare. Ljuskällan i neonskylten består av ädelgas och när man tillför energi blir färgen röd-orange. För att få andra färger tillsätts andra ädelgaser. Neon har oavsett färg ett tydligt, vackert sken och en lång livslängd.

Från liten till enorm.

Hur stort intryck
vill du göra?

Från liten till enorm.

Hur stort intryck
vill du göra?

”Vi hjälper er med alla frågor,
från design till bygglov.”

Johan Schönemann, grafisk produktion.

”Vi hjälper er med alla frågor,
från design till bygglov.”

Johan Schönemann, grafisk produktion.

Varje dag. Året runt.

Den moderna staden skulle inte vara vad den är utan skyltars glitter och ljus. Ljusskylten syns kanske bäst i vintermörkret, men oavsett årstid arbetar din skylt för att visa upp ditt budskap eller ditt företag. Behöver du hjälp för att bestämma hur just din ska se ut, så hjälper vi dig att göra något alldeles speciellt. För just ditt syfte.

Skylten är det bästa sättet att synas i gatumiljön.

Vi arbetar för bästa synlighet och rätt uttryck.

Hittar du rätt?

Vi hjälper dig reda ut vad du behöver.

031 – 340 28 40