Hantering av personuppgifter

Inga personuppgifter lämnas till andra eller säljs vidare
De personuppgifter kunder och andra intressenter lämnar till oss i samband med beställningar, offertförfrågningar och andra kontaktsätt sparas för att vi skall kunna kontakta er med svar, priser m m på era förfrågningar.

Tredje part
Vi använder flera tjänster i vår kommunikation och väljer sådana som har samma syn på integritet som vi.
Kundchatt Vi använder oss av tjänster från Tidio vars policy kan läsas här. Uppgifterna sparas på deras servrar till dess konversationen och eventuell uppdrag är över.
E-postutskick Vi använder oss av tjänster från Mailchimp vars policy kan läsas här. Uppgifter sparas till dess någon lämnar adress-listan för att ta emot utskick.
Formulär Vi använder oss av webbhotellet Binero för att vidarebefordra förfrågningar via denna hemsida. Deras policy kan läsas här. Formulären genererar vanliga e-postbrev med er information samt sparas i loggfil i ett år för att kvalitetssäkra våra tjänster.

Datakakor (Cookies)
Hemsidan använder datakakor för att skapa statistik för internkontroll över vilka tjänster och sidor som lockar flest besökare. Detta går att stänga av, men ni kan få försämrad surfupplevelse. Följ anvisningarna här för att stänga av datakakor från denna hemsida (*.skyltfabriken.se). Länk.

 • Be om en offert direkt!

  • Släpp filer här eller
   Accepterade filtyper: jpg, gif, png, pdf, eps, ai, psd, zip.
   Stora filer kan ta lite tid att ladda upp. Vänta tills ordet "Avbryt" försvinner även om det står 100%.
   Klicka på länken Privacy längst ner för mer information.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
 • Exempel på skyltar