Byggskyltar

Bygg även upp ditt varumärke.

På en byggarbetsplats är behovet av säkerhet och information stort. Men ett bygge är också en möjlighet att nå ut med ditt budskap och berätta om vad som händer bakom byggställningarna.

Höj säkerheten.
Öka exponeringen.

Höj säkerheten.
Öka exponeringen.


Berätta vad som händer med en arbetsplatsskylt.

Arbetsplatsskylten berättar om vilka företag som finns på plats, vilken typ av byggprojekt det är och varför det kommer att bli speciellt. Vi har många olika typer av arbetsplatsskyltar som gör jobbet, några av de mest populära är belysta plåtskyltar som sitter på en ställning en bit ovanför marken.

Tre viktiga skyltar.

Informationsskyltar

Informationsskyltar används exempelvis för att berätta om ordnings- och skyddsregler, att området är övervakat eller var det finns en återsamlingsplats.

Hänvisningsskyltar

Gör det lätt att hitta med tydlig skyltning för sådant som parkeringsplatser, parkeringsförbud eller var det finns Första hjälpen.

Förbudsskyltar

Berätta för besökare om vilka regler som gäller med skyltar om att tillträde är förbjudet för obehöriga eller att målsmän ansvarar för sina barn.

Här bor ditt budskap.

Alla är nyfikna på vad ni gör.

En byggarbetsplats är spännande för alla som går förbi. Utnyttja det för att berätta mer om vad som händer. Eller varför inte klä hela fasaden med en bild av hur det ser ut när det blir klart?

Vi hjälper er med all er skyltkommunikation på arbetsplatsen. Från information och varningar, till design som lyfter varumärket till nya höjder.

Arbetsplatsbod
Hjälp besökare och personal att hitta rätt på byggarbetsplatsen. En arbetsplats består av många olika temporära byggnader så som arbetsbodar för ombyte, verktygsförvaring, toaletter och platskontor. Genom att tydligt märka upp dem är det lättare och snabbare att orientera sig i området.
Staketmärkning
Berätta om vad som händer bakom staketet eller inhägnaden med en vepa eller banderoll. Eller varför inte hänga en på kranbilen eller arbetsboden?
Byggställning
En byggställning är en perfekt yta att använda för nå ut med sitt budskap och berätta om vad som händer. Möjligheterna är oändligt stora och genom att sätta en storformatsvepa av mesh skapar man dessutom en trevlig fasad utåt under bygget. Meshen släpper dessutom igenom luft och är därmed lämplig även när det blåser.

”Vi använder Skyltfabrikens tjänster innan vi börjar bygga, under bygget och när allt står klart.”

Andreas Thomé, vd Mjuk Biltvätt

”Vi använder Skyltfabrikens tjänster innan vi börjar bygga, under bygget och när allt står klart.

Andreas Thomé, vd Mjuk Biltvätt

Färdiga skyltar skickar vi direkt.

Vi har många standardskyltar för byggen på lager och skickar dem så snart vi får din beställning.

Hittar du rätt?

Vi hjälper dig reda ut vad du behöver.

031 – 340 28 40