Bildekor personbilar

Budskap på väg.

Bildekor personbilar

Budskap på väg.

Med bildekor får du en rullande reklampelare året om. Vill du ha ett tillfälligt budskap eller er logotyp? Oavsett är bildekoren ett smart sätt att nå ut.

Vroom.

Få alla blickar på dig.

Vroom.

Få alla blickar på dig.

Det grafiska uttrycket på bildekoren kan variera beroende på syfte, budskap och bilmodell. Våra duktiga grafiker hjälper till att ta fram designförlag utifrån er grafiska profil och önskemål.

Vår folie är självfallet av bästa kvalitet för att säkerställa god hållbarhet. Och vi har dessutom ett brett utbud av olika typer av dekor – allt från standardkulörer till metallic, olika mönster och reflekterande material. Endast fantasin sätter stopp för vad som är möjligt.

Bättre hjälp på vägen

Vi gör det själva

Vi har egen produktion och montage utförs av våra erfarna montörer i Partille, utanför Göteborg.

Få smidigt årsavtal

Har du en stor bilpark? Då erbjuder vi årsavtal och behåller er dekor i vår databas. Det kortar ner ledtiden och du får ett lägre pris per fordon.

Skador och skydd

När olyckan är framme hjälper vi till att åtgärda skadad dekor. Vi applicerar även solfilm vilket ger ett sobert intryck och skyddar mot direkt solljus.

Blås på med allt du har.

Eller håll det diskret.

Blås på med allt du har.

Eller håll det diskret.

Valet är ditt

Vi kan göra det mesta. Vill du ha hela bilen dekorerad eller bara en liten del? Är du kanske osäker på uttrycket? Det löser våra grafiker åt dig.

Helfoliering
Vill du ha ett helt eget uttryck eller ett alternativ till omlackering? Då kan vi sätta dekor runt hela bilen. Vår wrappingfolie är extra följsam och hållbar.
Avdekorering
Tröttnat på den gamla dekoren? Skicka bilder på bilen i olika vinklar där man tydligt ser hur dekoren sitter och ser ut. Vi återkommer med ett kostnadsförslag.

”Vår bilpark är en viktig del av hur vi visar upp oss och Skyltfabriken gör foliering av alla våra person- och servicebilar.”

Brian Sopp, vd Kungstak

Så här förbereder du folieringen.

Innan foliering behöver fordonet och appliceringsytan rengöras i olika steg för att uppnå bästa resultat och för att våra garantier ska gälla. Samma dag som folieringen ska genomföras ska fordonet tvättas enligt följande instruktioner. 

  • Personbilar och mindre transportfordon tvättas hos vår samarbetspartner Mjuk Biltvätt. Du får separat kod och instruktion i samband med bokning.
  • Större fordon tvättas i separat tvätthall. Du får instruktioner i samband med bokning.
  • Ytan ska inte vara polerad eller vaxad.
  • När fordonet är rengjort och innan applicering av dekor, behandlas montageytan ytterligare för att ta bort partiklar, så som flygrost, asfalt och annan hårt sittande smuts.
  • Tvätta inte fordonet förrän tidigast 1 vecka efter montage.
  • Vi skickar alltid med tvättråd så du som kund ska känna dig trygg när bilen lämnar vår montagehall. 

Redo att rulla ut budskapet?

Vi hjälper dig med allt från formgivning till färdigt montering och service.

Hittar du rätt?

Vi hjälper dig reda ut vad du behöver.

031 – 340 28 40